Lösull är det mest ekonomiska och effektiva sättet

Ja, så är det faktiskt. Lösull när det gäller isolering är det mest ekonomiska men även effektiva sättet att isolera alla konstruktioner. Sjömarkens isolering är experter på ämnet och här kan du läsa lite mer om hur detta fungerar.

När det gäller nyproducerade hus så är just lösullisolering idag den volymmässigt största produkten. Detta beror bland annat på att konstruktionerna just idag är tjocka men också för att man idag använder lösullen i allt från väggar, golv men även tak. När det gäller att få ett så energieffektivt hus som möjligt så blir lösullen den viktigaste produkten för att uppnå detta.

Sjömarkens isolering kommer alltid ut till byggarbetsplatsen redan i ett tidigt stadie och gör en kostnadsfri genomgång innan själva utförandet. Detta för att kunna bidra med exakta instruktioner på hur man ska förbereda för lösullen och för de olika konstruktionerna. Då meddelas även ett fast totalpris på isoleringen för hela arbetet för att redan då vara så tydliga som möjligt i affären.

Fuktsäker och skarvlös isolering

Sjömarkens Isolering levererar och installerar lösullen i flera fuktsäkra moment som gör att den blir helt fri från fukt när den väl ska läggas in i väggar eller golv. Man har isoleringen i en lastbil och använder sig sedan av en slang rätt in i konstruktionen för att med andra ord motverka att något ska förstöra lösullens kvalitet på vägen. Tack vare att lösullen är helt oberoende av konstruktionens tjocklekar eller avstånd mellan reglar så får man på samma vis en helt skarvlös isolering utan några som helst glipor.

På så vis blir hela processen väldigt miljövänlig eftersom att det blir minimalt spill och det spill som väl blir behöver du givetvis inte bekosta utan detta står Sjömarkens Isolering för. Läs mer på deras hemsida!