Ny lokal!

Som ni säkert har koll på så letade jag ny lokal, eller ateljé kanske man kan kalla det, för min egen verksamhet. Jag gör ju keramik, mycket vaser och koppar. Och det senaste så har det gått väldigt bra så jag har utökat från att vara hemma hos mina föräldrar i deras garage till att fått tag i en lokal, en ateljé bara för mig! Men den är absolut inte perfekt, utan behöver fixas till. Och jag behöver därför få tag i en elektriker i Älmhult!

Inte bara en vanlig renovering

Jag känner ju inom mig att detta kommer inte bara vara som en “vanlig” renovering, för jag kommer inte kompromissa det på något sätt. Just för att jag verkligen vill att det ska bli perfekt. Tanken är ju att installera sig på riktigt i denna ateljén för en mycket längre tid. Så att ta in en elektriker och få till det som jag vill är viktigt, dels är uttagen för lampor i taket verkligen uråldrigt och ser nästan lite farligt ut. Så att få hjälp med det och att få till dimmer till alla lampor hade känts lyxigt. Tänker att under dagarna kommer jag ju ha det tänt med ordentligt starkt ljus men om man har en vernissage eller kundkväll liknande så kan det vara lite trevligt att få dimma ljusen och göra det mer mysigt. Sedan är det ju dåligt med uttag som är klassiskt i gamla lokaler, så att lägga till ytterligare uttag och byta ut dom som finns behövs göras. Jag är ju mycket för punktbelysning så då behövs en del uttag.

Elektriker

Det känns som att få tag i en bra elektriker i Älmhult kan ju inte vara det svåraste att lösa. Som sagt så är ju min budget för denna lokal ganska rejäl just för att jag verkligen inte vill kompromissa. Det är viktigt att det blir efter min vision och mina ambitioner för min framtid.

Kommentarer är stängda.